El Club Promoció d’enganxes del Vallès es una associació esportiva- recreativa sense ànim de lucre. Es va fundar l’any 1998 a Sabadell. Actualment te la seu a Polinyà.

<p”>Està format per socis que tenen entre d’altres coses, una afició en comú: el cavall i l’enganxe. <p”>Dins l’àmbit esportiu cal ressaltar la participació a nombroses probes de caràcter local i territorial en les modalitats de marató, manejabilitat i pole bending.quiSom

Especialment s’ha de ressaltar l’organització de les sis Lligues Intercomarcals d’enganxes

amateurs que s’han vingut celebrant per sis anys consecutius, enguany la setena, amb un èxit total de participants, molts d’ells socis del Club. Destaquem també la col·laboració dels pobles on s’han celebrat les proves i especialment la gent que col·labora amb l’organització, com el jutge i els ajudants.

Entre d’altres activitats, participació activa a la majoria de passades de Sant Antoni, els Tres Tombs.

Amb la Colla Vella de Sabadell hem col·laborat amb diversos esdeveniments com per exemple a la Fira del Cavall de Sabadell, que hi hem anat varies vegades realitzan una serie d’actuacions: Presentació de Carruatges, presentació de races de cavalls i exhibicions de manejabilitat.

I parlant de la “Presentació de carruatges”, cal destacar aquesta activitat. Una coreografia de carruatges d’època que ha tingut molt èxit totes les vegades que hem actuat en diverses poblacions i també a l’Equus de Barcelona.

A més, les sortides de caràcter social que s’organitzen regularment i que reuneixen a una part important dels socis. Ja s’han institucionalitzat unes quantes com poden ser la ruta del xai, la pujada del pessebre o la trobada del pic-nic.

No podem deixar de recordar les excursions que s’han fet a l’estiu: “Grans Rutes”, com ara el Camí de Santiago, la Ruta del Quixot, el Camí dels Bons Homes, la ruta dels Cister entre d’altres.

No menys remarcable la participació a les dues edicions de la “ Volta en Carro a Catalunya”.

També una passejada, l’any 2008, per el Rosselló-Languedoc francès, que va suposar l’agermanament amb un Club de Narbona: Association Attelage Animation Audoise i que seguim mantenint una relació amb visites periòdiques per ambdues parts.Diploma

Finalment, la disposició de col·laborar, com ja hem fets fins ara, amb entitats per a bens socials, com estem fent amb l’associació AVAN de Sabadell des de els inicis del Club.

Junta directiva actual:

President: Gregori Sanmartí Paraire

Vicepresident 1er: Joan Bonamich Puig

Vicepresident 2nd: Antonio Núñez Olmo

Secretari: Joan Castaño Montiel

Tresorer: José Luís

Vocal: Francesc Enrich Parellada

Vocal: Joan Josep Garcia

Asistent Secretaria: David Vargas