Excel·lent participació a la VIII Lliga d’Enganxes

Excel·lent participació a la VIII Lliga d’Enganxes
Excel·lent participació a la VIII Lliga d’Enganxes

Mes de 30 carruatges varen participar a la VIII edició de la Lliga d’Enganxes Amateur que es va celebrar com a cloenda de la festa major de Polinyà. Entre els carruatges estaben els set del club de la Association Attelages Animatiom Audois, un club francès que ja es el segon any que participa en la Lliga.

La visita dels membres d’aquest club va donar peu a fer una sèrie d’activitats, com per exemple una excursió per les rodalies de Polinyà amb visita a La Salut i a la tarda a les instal·lacions del famós centre hípic Barcelona Horses. S’ha de destacar la participació dels més joves del Club que varen estar presents a totes les activitats. Especialment el dia de la competició varen demostrar la seva gran afició i entusiasme. Gregori Sanmartí, president del Club d’Enganxes del Vallès, ha manifestat la seva satisfacció en el desenvolupament de tots els actes i va agrair la col·laboració del ajuntament de Polinyà i de la societat de Sant Antoni Abat també de Polinyà.

Guanyadors

Els guanyadors de la competició varen ser els següents: a la categoria de Ponis infantils 1er Marta Fernández. Ponis adults: 1er Álex Ciudad. Categoria Llimoneres: 1er Santiago Segú. Troncs: 1er Marc Gaillard

About the author

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *